EN | FR | DE | IT | NL
vorige | volgende | index
zoek

Volledige gebruikershandleiding

Sinds mei 2016 is er een officiële LionsBase mobiele applicatie voor smartphones en tablets beschikbaar. De huidige versie is Version 10.6.0, die snel en gemakkelijk toegang biedt tot de ledenlijsten van Lions en LEO-clubs uit Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk en België, hoe je je kunt registreren voor bijeenkomsten en hoe je deze kunt annuleren, en veel andere nuttige informatie.

Veilige toegang tot deze functies wordt gegarandeerd door exact dezelfde gegevens (e-mail en wachtwoord) te gebruiken als waarmee u zich op de website van uw club verifieert.

De mobiele applicatie van LionsBase is beschikbaar op iOS/iPadOS en macOS 1 (Apple ecosysteem) en Android.

In de volgende paragrafen wordt elke functie van de mobiele applicatie beschreven. De verschillende schermafbeeldingen zijn genomen van een 5,8” iPhone, maar leden die een kleiner scherm gebruiken, evenals Android-gebruikers of gebruikers van een tablet zullen een zeer vergelijkbare gebruikerservaring (UX) hebben en hoeven misschien alleen een beetje meer (of minder) te scrollen om toegang te krijgen tot de verschillende schermen. Als voor belangrijke handelingen het gedrag op Android aanzienlijk anders is, zullen overeenkomstige schermafbeeldingen worden toegevoegd om u te helpen.

Verschijningsdatum

Elke release van de applicatie brengt nieuwe functies en bugfixes. Raadpleeg de iOS (iPhone / iPad) of Android release notes voor meer informatie.

Voetnoten

1

LionsBase mobile draait probleemloos op macOS Big Sur, macOS Monterey, macOS Ventura en macOS Sonoma (beta) als je laptop wordt aangedreven door een Apple silicon CPU aka “M1”, “M2” of “M3”.

Documentation created using Sphinx 4.3.2 and integrated in TYPO3 with restdoc.