EN | FR | DE | IT | NL
vorige | volgende | index
zoek

Leden toevoegen

Het proces van het toevoegen van een lid aan uw club is vergelijkbaar met het toevoegen van een ander record; dat wil zeggen, u toont de lijst van uw clubleden en u klikt op het pictogram Voeg een lid toe:

De ledenlijst

Hierdoor wordt een LionsBase-wizard geopend die u begeleidt bij het toevoegen van een lid:

Wizard gebruikt om een lid toe te voegen

Zoals u ziet, is deze wizard dezelfde die u zult gebruiken wanneer u een lid uit een ander Multiple District wilt overplaatsen.

Om het proces te starten, klikt u op de knop “Een nieuw lid toevoegen”:

Zoek eerst naar bestaande leden

Op dit scherm vult u de voornaam, achternaam en geboortedatum in van het lid dat aan uw club moet worden toegevoegd. Dit is erg belangrijk om zinvolle informatie te geven, omdat de wizard zal opzoeken in LionsBase en zal proberen bestaande leden te vinden die vergelijkbaar zijn met de verstrekte informatie. Hierdoor kun je gemakkelijk zien dat het “nieuwe” lid in feite al lid is (of ooit was) van een Lions Club en in plaats daarvan een lokale transfer uitvoeren.

Als u het lid in de lijst vindt, klikt u op het overeenkomstige pictogram Een lid overdragen zal in plaats daarvan de overdrachtsworkflow starten. Als het lid dat u wilt toevoegen niet wordt gevonden in de lijst met vergelijkbare leden, klikt u op de knop “Een nieuw lid toevoegen” en gaat u zoals gewoonlijk te werk om aanvullende informatie te verstrekken.

Documentation created using Sphinx 4.3.2 and integrated in TYPO3 with restdoc.